Євген Кот розсекретив найдорожчий подарунок для дружини за понад 1 млн грн

Гламур

Учасник “Танців з зірками”, український хореограф Євген Кот розповів, яким найдорожчим подарунком тішив свою дружину, танцівницю Наталію Татарінцеву.

Євген часто любить приділяти дружині знаки уваги та проявляти свою любов до неї. Так, він зізнається, що за час їхнього подружнього життя найдорожчим його подарунком Наталі став автомобіль Audi A5. Вартість такої автівки в середньому сягає 1 мільйона гривень.

Також вагітна первістком дружина Євгена розповіла, як він повідомив про купівлю для неї машини. Як виявилося, це було несподіванкою для Татарінцевої. За її словами, вона отримала від коханого дзвінок, де він їй повідомив про це того дня, як уже купив омріяну автівку.

“Audi A5. Тоді це було сюрпризом. Він просто зателефонував і сказав: “Я купив тобі машину”, – сміючись, поділилася Наталія в інтерв'ю Євгену Фешаку.

Нагадаємо, нещодавно Наталія Татарінцева наодинці літала на відпочинок до теплого Дубаю. Там дружина хореографа наробила фото в купальнику та відверто поділилася, як змінилося її тіло за період вагітності.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *