Вистачило хвилини: гол 18-річного бразильця приніс “Барселоні” перемогу в матчі Ла Ліги (відео)

Спорт

“Барселона” здобула перемогу над “Осасуною” в перенесеному матчі 20-го туру іспанської Ла Ліги. Поєдинок на “Естадіо Олімпіко” у Барселоні завершився з рахунком 1:0.

Єдиний гол у цій зустрічі “синьо-гранатові” забили у другому таймі. На 63-й хвилині його автором став 18-річний бразильський нападник Вітор Роке, який відзначився з передачі Жоау Канселу.

Цікаво, що Роке вийшов на поле лише на 62-й хвилині, замінивши Ферміна Лопеса. Тож таланту “блаугранас” вистачило хвилини, аби забити свій дебютний гол у футболці каталонського клубу. 

Додамо, що від 67-ї хвилини “Осасуна” грала в меншості – другу жовту картку заробив захисник Унай Гарсія.

Огляд матчу “Барселона” – “Осасуна”

Завдяки цій перемозі “Барселона” (47 очок) піднялася на третє місце в турнірній таблиці Ла Ліги. “Осасуна” (26 балів) йде на 12-й позиції. Лідирує “Жирона” українців Артема Довбика та Віктора Циганкова (55 очок), яка на один заліковий пункт випереджає “Реал” українського голкіпера Андрія Луніна, але мадридці мають гру в запасі.

Наступний матч чемпіонату Іспанії “синьо-гранатові” проведуть 3 лютого на виїзді проти “Алавеса”. Днем пізніше “Осасуна” прийматиме “Сельту”.

Нагадаємо, після поразки у попередньому поєдинку Примери проти “Вільярреала” головний тренер “Барселони” Хаві оголосив, що залишить команду після завершення поточного сезону.

Читайте також:

Дуель з Мессі не відбудеться: Роналду пропустить матч проти “Інтера” Маямі – відома причина

Італійський клуб викупив контракт Малиновського у “Марселя” – сума трансферу

Ліверпуль – Челсі: де дивитися і ставки букмекерів на центральний матч 22-го туру АПЛ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *