Військовий різко висловився про те, якою має бути мобілізація

Війна

Командир роти ударних БпЛА “Ахіллес” 26-ї окремої штурмової бригади ім. кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко вважає, що всі громадяни України віком від 18 до 55 років мають бути військовозобов’язаними.

Свою думку він пояснив в ефірі телемарафону.

“Це особиста моя думка, моє ставлення до підготовки української нації загальновійськової. Я вважаю, що всі громадяни України віком від 18 до 55 років мають бути військовозобов’язаними”, — зазначив військовий.

Більше того, за його словами, в державі має бути сформоване фінансування, а також розгалужена мережа навчальних закладів, де вся нація пройде загальну військову підготовку.

Читайте провідні новини дня:

Командир роти пояснив, для чого це потрібно: “Це не означає, що всі будуть служити і доведеться служити кожному. Це означає лише те, що кожен у разі необхідності буде готовий захистити свою сім’ю, свою домівку, свою вулицю, зрештою, свою країну. Люди будуть мати загальну військову підготовку і плюс друга освіта — вона мала б бути також військовою”.

Нагадаємо, воїн 1-ї ОБрСпП на псевдо “Хонда”, розповідаючи про свій бойовий шлях, загрозу ворожих дронів, мотивацію та емоційне навантаження на війні, заявив про необхідність мотивування українців до захисту країни, а також важелі впливу на ухилянтів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *