Залужний сказав, що має вирішальне значення для перемоги у війні

Події

Головнокомандувач поділився власним баченням важливих змін до підходів ведення війни. В цьому контексті технології мають безсумнівну перевагу порівнюючи із традицією.

Про це в інтерв'ю CNN сказав генерал Валерій Залужний.

“Щоб перемогти противника, ми маємо бути мобільнішими в тактиці та засобах. Використовувати наш унікальний досвід ведення бойових дій і шукати нові спроможності та шляхи здобуття переваги”, – сказав він.

На переконання Залужного, технології дозволяють збільшити кількість безконтактних бойових дій. Як наслідок, ми отримаємо разюче зменшення рівня втрат.

“Впевнений, що майбутнє – за новітніми технологіями, завдяки яким Збройні сили України зможуть проводити ефективні операції. Це те, над чим ми в Генеральному штабі тривалий час працюємо, щоб докорінно змінити стратегічні підходи, саму філософію підготовки иа ухвалення воєнно-політичних рішень”, – зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Раніше в CNN повідомили, що головнокомандувача української армії Валерія Залужного викликали на зустріч до Офісу президента в понеділок і повідомили, що його звільняють.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *