Кляр, в якому вимочуються відбивні, має бути щільним, хрумким і не відпадати від м’яса. В такому разі відбивні вийдуть не лише смачними, а й гарними.
Як приготувати хрусткий, смачний кляр для відбивних
На пів кілограма свинини знадобиться:
- яйце – 2 шт.,
- борошно – 2-3 ст. л,
- твердий сир – 100 г,
- мускатний горіх – 2 щіпки,
- сіль і чорний мелений перець – за смаком.
Як приготувати смачні відбивні
- Шматок свинини ретельно промийте під холодною водою та висушіть за допомогою паперових рушників.
- Наріжте м’ясо тонкими скибочками, кожну загорніть у харчову плівку і добре відбийте.
- Після того, як ви відбили шматочки свинини, посоліть і поперчіть їх за смаком.
- У місткості збийте вінчиком разом яйця, тертий твердий сир, мускатний горіх, спеції на ваш вибір.
- Добре висушіть м'ясо паперовим рушником для того, щоб кляр краще прилипав до нього і не відпадав під час смаження.
- Спочатку обваляйте кожен шматок м’яса в борошні, потім занурте його у кляр і ще раз обваляйте в борошні.
- Покладіть відбивні на розігріту сковороду одразу після занурення у кляр.
- Перевертайте відбивні лише після того, як кляр схопиться. Часте перевертання може призвести до того, що він відвалиться.
Читайте також: