Влаштував бійку у вагоні метро: хулігану повідомили про підозру

Київ

Поліцейські встановили особу молодого чоловіка, який у п’ятницю, 2 лютого, напав на пасажира київського метро та влаштував бійку. За вчинене йому загрожує до п‘яти років обмеження волі.

Про це у суботу, 3 лютого, повідомили у поліції Києва.

Про інцидент у метро правоохоронцям стало відомо під час моніторингу мережі Інтернет. Внаслідок бійки 20-річний пасажир отримав тілесні ушкодження, а зловмисник зник з місця події.

“Оперативники та дізнавачі управління поліції в метрополітені спільно зі слідчими та аналітиками кримінального аналізу у співпраці з оперативними службами столичного главку відтворили маршрут руху зловмисника та встановили його місцезнаходження. Порушником виявився 18-річний мешканець Київської області”, – повідомили у поліції.

Молодому чоловікові, який влаштував бійку, повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Наразі із підозрюваним працюють дізнавачі, встановлюються всі обставини конфлікту.

Нагадаємо, напередодні відео інциденту опублікували у соцмережах. Як стверджують очевидці, причиною побиття став яскравий колір волосся у хлопця. Згодом хуліган записав відео, в якому по-своєму пояснив причину конфлікту.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *