Гордон поділився архівним фото з 40-річною Аллою Пугачовою у Києві

Гламур

Український ведучий та журналіст Дмитро Гордон поділився з шанувальниками архівним фото, на якому зображений зі співачкою Аллою Пугачовою.

Цей кадр було зроблено 1989 року у Києві. Тоді Аллі Борисівні було 40 років,а Гордон починав свою журналістську кар'єру і спілкувався з зірками першої величини.

На фотографії, яку Гордон розмістив у своєму Instagram, вони з Пугачовою зображені десь біля будівлі. Алла Борисівна одягнена у джинси, чорну кофту, яку прикрашає комірець, та чорний кардиган. Образ виконавиці доповнили чорні окуляри.

“З Аллою Пугачовою. Київ, 1989 рік”, – підписав світлину Гордон.

Він не розповів, чи тоді брав інтерв'ю у Пугачової, чи вони зустрілися випадково, втім на згаду про цю зустріч Гордон має такий атмосферний кадр.

Зазначимо, що від початку повномасштабного вторгнення РФ до України Алла Пугачова разом з чоловіком Максимом Галкіним на знак протесту виїхали з Росії. Родина разом з дітьми переїхала до Ізраїлю. Своєю чергою, Галкін публічно засуджує дії російської влади і підтримує Україну. А днями Максим Галкін показово проігнорував Росію, а також здивував своїм помолоділим виглядом.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *