Зеленський звернувся до енергетиків на тлі російських обстрілів

Події

Президент України Володимир Зеленський висловив подяку українським енергетикам та ремонтним бригадам за оперативне відновлення електропостачання в регіонах, які постраждали від останніх ракетних ударів Росії.

Про це він сказав під час свого звернення 3 лютого.

“Зараз тривають відновлювальні роботи в деяких регіонах нашої держави, де через російські удари були відключення електрики. Дніпропетровська область, зокрема Кривий Ріг, – енергетики працюють, щоб якнайшвидше повернути електрику всім споживачам”, – зазначив глава держави.

Зеленський подякував кожній ремонтній бригаді і усім задіяним працівникам за їхню самовідданість і ефективну роботу. 

“Бути самовідданим на своєму рівні, ефективним, сміливим – це значить для України бути сильною державою, спроможною захищати і захистити себе. Дякую всім, хто це усвідомлює”, – додав глава держави.

Нагадаємо, вночі проти суботи, 3 лютого, російські загарбницькі війська вдарили безпілотниками Shahed по об’єктах енергетичної інфраструктури. Влучання сталося у Дніпропетровській області. 

Напередодні, 2 лютого, частина Кривого Рогу також залишилася без світла і тепла також через “прильоти” БпЛА. Понад 50 тис. мешканців не мали електрики, а близько 45 тис. споживачів залишалися без опалення. Також було знеструмлено дві шахти.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *