Що треба їсти перед сном на перекус, щоб швидше схуднути і наростити м’язову масу

Здоровя

Ввечері завжди хочеться з’їсти щось смачненьке. Та зазвичай нічні перекуси шкодять нашій фігурі. Втім, є такі продукти, які абсолютно не відкладаються на талії зайвими кілограмами. А якщо їх їсти перед сном, то вони допоможуть розігнати метаболізм і швидше скинути зайву вагу. Розповідаємо, що треба їсти ввечері на перекус, щоб швидше схуднути, посилаючись на Fit or Fun.

Які продукти можна їсти ввечері на перекус, щоб швидше схуднути

  • Арахісове масло. Цей продукт важливо їсти разом із цільнозерновим хлібом. Він містить білок, тому упродовж ночі буде засвоюватися організмом і не відкладеться зайвою жировою тканиною. Оскільки білок сприяє нарощенню м’язів і допомагає спалювати більше енергії, разом спалюватиметься жир. На хліб варто мастити не більше 10 грамів масла, тоді воно принесе надзвичайно велику користь для вашого здоров’я та фігури.
  • Чорний шоколад. Шоколад забезпечує глибокий та міцний сон, тому його варто вживати ввечері, щоб міцно спати і не хотіти їсти. Так як продукт жиромісткий і багатокалорійний, його треба їсти не більше третини плитки, це 30-35 грамів.
  • Мигдаль. Цей горіх вкрай корисний для здоров’я. Перед сном можна з’їсти жменю горішків, щоб наситити свій організм. Він позитивно впливає на мозок, тому сон буде глибокий та спокійний. А за рахунок вмісту антиоксидантів покращиться кровообіг, обмін речовин і стан мікрофлори кишківника. Тому на ранок ви матимете гарний настрій та відмінне самопочуття, а ваша фігура залишатиметься стрункою.

Читайте також:

Не їжте це на вечерю: найгірші страви для людей за 50, чим краще замінити

Чоловік рік їв лише страви з картоплі: що з ним сталося, чи це дійсно можливо і безпечно

Блокує інсульти, серцеві напади і знижує холестерин: названо найкорисніший сік у світі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *