Яке взуття у трендах сезону весна-літо 2024: ваша ідеальна пара для комфорту та краси

Різне

Цьогоріч прослідковуються тренди минулого року, тому якихось кардинальних змін не передбачається. Стилісти рекомендують обов’язково мати у своєму взуттєвому арсеналі класичну пару із загостреним носом і ще одну на платформі. Розповідаємо, яке взуття буде в моді весною й літом 2024 року.  

Взуття на високій платформі

Така модель міцно тримається на модному олімпі і найближчим часом не збирається здавати своїх позицій. Воно практичне та універсальне, бо підходить під будь-який аутфіт – повсякденний, діловий та романтичний. Його легко можна взути під сукню, строгі брюки чи рвані джинси, ваш образ буде приголомшливим і стильним водночас.

Взуття із загостреними носом

Це вічна класика, тому обов’язково треба мати хоч одну пару таких черевичків. Це взуття пасуватиме для ділового, романтичного чи святкового образу. Воно може бути як на підборах, так і без.

Взуття на маленьких підборах

Цей тренд залишається на піку популярності з 2023 року. Таке взуття зручне і практичне, а ще має приголомшливий вигляд. В ньому кожна пані почуватиметься стильною та елегантною. Воно підходить під джинси, спідниці, сукні та брючні костюми у стилі “тиха розкіш”.

Мюлі

Така модель взуття була шалено популярною на початку двохтисячних років. І стилісти в цьому сезоні також звернули на нього свою увагу. Ці черевики можуть бути будь-якої форми, на платформі, на підборах і без. Вони пасують абсолютно до всього, тому вважаються практичними та універсальними.  

З прозорими деталями

Це вишукане взуття вже кілька років впевнено тримається на модному олімпі. Воно підходить до повсякденного, романтичного чи святкового аутфіту. Під нього не треба підбирати спеціальні фасони чи кольори одягу, тому воно універсальне і водночас має розкішний вигляд.  

З бантами

Взуття з бантами – це тренд ще з минулого року і в цьому також не збирається давати своїх позицій. До того ж, банти цього сезону зустрічатимуться на сукнях, кофтах, сумках і навіть штанях. Тому імениті бренди прикрасили ними і взуття.

Читайте також:

5 наймодніших курток весни 2024: практичні й розкішні моделі на будь-який смак і гаманець

Дуже неочікувано: названа найстильніша модель взуття у світі за 2023 рік

Хіт весни 2024: три варіанти топової стрижки для тонкого волосся, яка додає локонам об’єму

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *