Ексдружина Тищенка Алла Барановська показалася з їхнім 6-річним сином на відпочинку в Буковелі

Гламур

Ексдружина нардепа Миколи Тищенка, бізнесвумен Алла Барановська, після розлучення поїхала з їхнім сином на гірськолижний курорт.

29-річна Барановська вирішила не коментувати розрив шлюбу, натомість з 6-річним сином Давидом і друзями вирушила на відпочинок до Буковеля. Мама з сином зробили безліч світлин для фотоблогу на тлі засніжених гірськолижних спусків. Так, вони випробували кілька видів зимових розваг, зокрема спускалися з санчатами та на лижах. А потім куштували смачну українську кухню.

За словами Алли, катання на лижах їй дається не дуже легко, адже у неї був травматичний попередній досвід і вона почала боятися швидкості. А Давид вперше в житті став на лижі. Хоча попри все вона вчить сина насолоджуватися кожним моментом життя.

Також бізнесвумен поділилася своїм внутрішнім станом після розлучення. Вона зазначила, що “її зовнішній вигляд є відображенням внутрішнього”. І додала, що їй “дуже комфортно зараз”.

Нагадаємо, нещодавно Микола Тищенко зізнався, чому вони з Аллою Барановською розірвали шлюб і як вони виховуватимуть спільного сина надалі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *