Російські військові винайшли новий спосіб захисту від FPV-дронів?! Унікальне відео з телефона загарбника

Війна

По світлинах і відео спеціалісти змогли визначити тип цього безпілотника. Такого хаосу на російських позиціях наробив FPV-дрон “Грім”. Відео ураження цієї ворожої техніки оприлюднене також на телеграм-каналі “Небо Перемоги”.

Це не перші спроби росіян модернізувати свої автівки. Зокрема раніше вони навішували спеціальні антидронові сітки, щоб перехоплювати дрони ще на підльоті, а також використовували системи РЕБ. 

Хоч така модернізація і покращує захист, але наші пілоти все одно знаходять уразливі місця на ворожій техніці зі слабкою бронею. 

Утім трапляються і неуспішні запуски дронів по ворогу. Переважно це стається через неякісні плати підриву. Командир роти снайперів в 58 ОМБ Сергій Варакін каже, щоб покращити результативність знищення ворога нашими безпілотниками потрібно заводське виробництво плат ініціації.

Покращена компонентна база допоможе вберегти життя наших операторів дронів, а також не допустить попадання нерозірваних БПЛА до рук ворога. Адже окупанти можуть дослідити зразки і використовувати ці знання проти українських воїнів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *