“Незакінчена справа”: промоутер назвав єдину мотивацію Володимира Кличка повернутися у бокс

Спорт

Олександр Красюк, промоутер чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, висловився про можливе повернення Володимира Кличка у професійний бокс.

На його думку, 47-річний ексчемпіон світу в надважкій вазі готовий повернутися на ринг тільки заради реваншу з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

“Володимир Кличко, хоч уже й не хлопчик, але все ще в ідеальній формі. І в його серці все ще достатньо вогню, щоб битися. Однак у нього є тільки одна мотивація – і це та ж людина, яка днями отримала розсічення.

Не він сам, а незакінчена справа з ним. Ця людина знялася з прописаного в контракті реваншу з Володимиром”, – сказав Красюк під час прямого ефіру в Instaram.

Нагадаємо, в листопаді 2015 року Володимир Кличко програв Ф'юрі одноголосним рішенням суддів та втратив чемпіонські пояси за версіями IBF, IBO, WBO та WBA. Боксери повинні були зустрітися в реванші, але другий поєдинок так і не відбувся – спочатку британець отримав травму, а потім його спіймали на допінгу.

Після поразки від “Циганського короля” легендарний українець у квітні 2017 року зазнав поразки нокаутом від Ентоні Джошуа, а потім оголосив про завершення кар'єри.

На професійному ринзі Володимир провів 69 боїв, здобув 64 перемоги (54 – нокаутом) і зазнав 5 поразок. Він володів чемпіонськими поясами за версіями WBO (2000-2003, 2008-2015), IBF (2006-2015), IBO (2006-2015) і WBA (2011-2015) у надважкій вазі.

Читайте також:

Офіційно: стала відома нова дата бою Усик – Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу

Усик – Ф'юрі: букмекери змінили котирування після перенесення бою за звання абсолютного чемпіона світу

Усик потужно відреагував на скасування бою з Ф'юрі – що сказав український чемпіон

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *