Салат із буряком та тунцем: рецепт корисної страви

Салати
  1. Яйця відваріть 10 хвилин. Остудіть.
  2. Якщо у вас немає готового буряка, вимийте овоч, відваріть або запечіть до готовності в духовці. Остудіть і почистіть.
  3. Огірки, яйця та буряк наріжте кубиками. Викладіть у салатник. Додайте консервований тунець.
  4. В окремій мисці змішайте гірчицю, яблучний оцет і олію. Заправте салат та перемішайте. Прикрасьте зеленню.

Поради:

  • Гірчицю використовуйте будь-яку.
  • Заправку можна замінити на майонез.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *