Російська ракета летіла в напрямку Польщі: країна підняла в небо авіацію

за кордоном

Польща та її союзники підняли в небо свою авіацію 7 лютого у зв’язку з пусками російських ракет по території України. Польщею був задіяний військовий протокол щодо захисту неба.

Про це повідомили в Оперативному командуванні Польщі.

Зауважимо, вранці 7 лютого Повітряні сили ЗСУ попередили про рух російської крилатої ракети на Львівщині у бік польського кордону.

Водночас Оперативне командування Польщі повідомило про виліт своєї та союзницької авіації. Ймовірно, йдеться про авіацію інших членів НАТО.

“Повідомляємо, що спостерігається інтенсивна діяльність дальньої авіації Російської Федерації, пов’язана з завдаванням ракетних ударів по території України. Розпочато всі необхідні процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі, і Оперативне командування постійно моніторить ситуацію”, – йдеться в заяві ОК.

Там наголосили, що задіяна польська та союзницька авіація, що може спричинити підвищений рівень шуму, особливо у південно-східній частині країни.

Нагадаємо, ракета, яка летіла в бік кордону з Польщею, згодом змінила курс на Львів.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Вже відомо про перші жертви ранкової Атаки на Україну

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *