Стрижки, які омолоджують після 40 та допоможуть візуально зменшити обличчя

Різне

Щоб мати молодший вигляд, можна сісти на дієту, змінити гардероб, а можна почати із зачіски. Зробити коротший зріз, вдатися до багатошаровості – зачіска може істотно змінити образ.

Фахівці пропонують такі стрижки, які допоможуть вам мати молодший вигляд. Придивіться до них, можливо, серед них є саме ваша.

Стрижки, які зменшать щоки, візуально звузять лице та допоможуть мати молодший вигляд жінкам 40+.

Блант боб

Стрижка блант боб має чітку лінію, яка доходить до плеча або просто над ним, вона може бути як із чубком, так і без. З віком волосся жінки може випадати, ставати тоншим, втрачати колишній об'єм, а стрижка блант боб, на думку стилістки Glam Girl Gabi, візуально усуває цей недолік. Ця стрижка підходить жінкам за 40, тому що одна лінія біля основи робить волосся на вигляд густішим, навіть якщо це не так. А густе волосся пов'язане з молодістю, тому цілком зрозуміло, чому ця стрижка може допомогти “миттєво підтягнути обличчя”.

Середня довжина з довгими шарами

Якщо ви не хочете коротку стрижку або є якась інша причина, через яку ви хочете зберегти середню довжину волосся, Ґабі пропонує стрижку середньої довжини з довгими шарами. Зачіска з множинними шарами, що обрамляють обличчя, є універсальною. А середня довжина недостатньо коротка, щоб розширити обличчя, але й не довга, щоб витягнути його вниз. Стилістка радить обов'язково зберігати щільну базову лінію.

Стрижки з чубком

Незалежно від того, яку стрижку ви виберете – з коротким волоссям чи довгим, чубок може зробити обличчя меншим на вигляд, замаскувати дрібні зморшки й заломи на лобі та в куточках очей.

Але, як наголошує Ґабі, важливо підібрати чубок, який пасує саме вам – тонкий, рваний тощо. Занадто короткий чи занадто рівний чубок може, на думку стилістки, навпаки – зробити акцент на зморшках і набряках навколо очей, тобто надати старшого вигляду.

Біксі

Стрижка біксі – це не лише модно, а й практично. Цю зачіску можна швидко висушити феном і грайливо укласти. Якщо ви зробите її трохи довшою, вона перетвориться на кошлату стрижку, а варіант з коротким волоссям матиме крутий і сміливий вигляд.

Використовуйте природну текстуру вашого волосся

Скористайтеся тим, що дала вам природа – якщо у вас хвилясте або кучеряве волосся, припиніть його виправляти. Кучері – волосся, яке, як ви вважаєте, не має ідеального вигляду – дійсно можуть зробити вас молодшими. Хвилястість може розширити ваше обличчя і прибрати акцент з нечіткого овалу обличчя. Крім того, кучеряве волосся має безтурботніший вигляд, а це завжди робить ваш образ молодшим.

В будь-якому разі, в будь-якому віці треба носити зачіску, яка найбільш вам подобається та є зручною для вас. Але якщо ви відчуваєте, що ваш образ потрібно змінити, дослухайтеся до порад стилістів.

Читай також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *