Жінка перетворила сарай на затишний будинок: який він має вигляд (фото, відео)

курйози

Жінка розповіла, як вони з мамою перетворили свій сарай на дуже затишний будинок.

Результат ремонту вона опублікувала в TikTok.

Приміщення вже повністю мебльоване – з диваном, великим телевізором та стінами, прикрашеними витворами мистецтва. Там є килим із коров’ячим принтом, чорний шкіряний диван, величезний телевізор. Також там є багато місця для зберігання речей.

У спальні стоїть двоспальне ліжко та велика подвійний вішак з одягом.

@bowlofnoodlesplease Shed studio apartment tour! Me and my mom renovated it ourselves! #fyp #foryoupage #tinyhome #garageapartment #studio #shedmakeover ♬ original sound – Luis Licon

В іншій публікації вона розповіла: “Кубічні полиці, які дозволили мені виставити напоказ усі мої колекційні предмети, були моїм порятунком. Також додано багато місця для зберігання. Яскраві кольори та настінні малюнки, що доходять до стелі, роблять кімнату більшою і відкритою. Природне освітлення та великі вікна також допомагають зберегти мої рахунки за електрику на низькому рівні. Дуже високі стелі також є величезним плюсом. Відкрите планування кухні. Я не мала іншого вибору”.

Користувачі соціальних мереж були приголомшені переобладнанням сараю, і багато хто висловив це в коментарях.

  • Це так красиво і зручно
  • Чудова робота
  • Мені подобається декор
  • Це так мило!!!

Нагадаємо, дівчина перетворила мамин гараж на стильний мінібудинок і показала відео “до” і “після”. Після ремонту він має невпізнанний вигляд.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *