На Херсонщині український дрон підірвав будинок гауляйтера на прізвисько “Танкіст”: які наслідки

Події

Зранку 9 лютого в селищі Нова Маячка, що на окупованому Лівобережжі Херсонщини з українського дрона підірвали будинок місцевого гауляйтера Геннадія Коломойця на прізвисько “Танкіст”. Злочинець вижив, але будинок колаборанта і його автомобіль добряче пошкоджені.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Деталі

Джерела в окупації повідомили, що український дрон залетів до будинку 54-річного Геннадія Коломойця, голови окупаційної адміністрації селища Нова Маячка Херсонщини близько четвертої години ранку 9 лютого. Внаслідок вибуху постраждали його автівка й будинок. Сам гауляйтер і його дружина вижили.

“Зараз у селищі українських дронів як бджіл. Через це російські окупанти намагаються менш відкрито пересуватися місцевими дорогами, їхніх “Уралів” у Новій Маячці помітно поменшало. Переживати чужинцям є за що: наші дрони підривали їх тут не раз. Сподіваємось, наступного разу “Танкіст” отримає своє і вже не виживе”, – підсумували у ЦЖР.

Нагадаємо, ЗСУ продовжують розширювати плацдарми на лівому березі Херсонської області. Українські війська нещодавно досягли певних успіхів у Кринках.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *