“Реал” з Луніним ефектно знищив “Жирону” Циганкова та Довбика у битві лідерів Ла Ліги (відео)

Спорт

“Реал” розгромив “Жирону” в центральному матчі 24-го туру іспанської Ла Ліги. Поєдинок на стадіоні “Сантьяго Бернабеу” в Мадриді завершився з рахунком 4:0.

Господарі поля вийшли вперед уже на шостій хвилині – Вінісіус Жуніор отримав пас від Федеріко Вальверде і здалеку шикарним ударом відправив м'яч у “дев'ятку” воріт Пауло Гассаніги.

На 35-й хвилині “Королівський клуб” подвоїв свою перевагу – Вінісіус красивою передчею знайшов у карному майданчику Джуда Беллінгема, а той невимушено обійшов голкіпера та пробив у порожні ворота.

У другому таймі підопічні Карло Анчелотті довели справу до розгрому. На 54-й хвилині Беллінгем оформив дубль, з близької відстані добивши м'яч у сітку після того, як Гассаніга потягнув удар Вінісіуса.

А на 61-й хвилині Родріго отримав м'яч від Вінісіуса, дотягнув його до штрафного майданчика та завдав влучного удару в дальній кут.

Зазначимо, що український голкіпер Андрій Лунін відіграв повний матч за “Реал”. Тоді як українці Віктор Циганков та Артем Довбик провели на полі 70 хвилин за “Жирону”, після чого їх замінили.

Огляд матчу “Реал” Мадрид – “Жирона”

Після цієї перемоги “Реал” (61 бал) зміцнив своє лідерство в чемпіонаті Іспанії. Мадридці тепер випереджають “Жирону”, яка йде другою, на 5 очок. 

У наступному турі Ла Ліги “вершкові” 18 лютого на виїзді зіграють проти “Райо Вальєкано”, а підопічні Мічела днем пізніше в гостях зустрінуться з “Атлетиком” Більбао.

Читайте також:

“Баєр” розтрощив “Баварію” та відірвався від мюнхенців у чемпіонських перегонах Бундесліги (відео)

“Інтер” здобув вольову перемогу над “Ромою” та зміцнив своє лідерство у Серії А (відео)

Дубль Голанда: “Манчестер Сіті” обіграв “Евертон” з Миколенком та очолив АПЛ (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *