“Досить скоро настане час “Ч”: у ЗСУ висловилися про наступ росіян

Війна

Наступ російських окупаційних військ скоро вичерпається, адже армія ворога відчуває брак особового складу та снарядний голод.

Про це сказав керівник пресслужби Оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” Ілля Євлаш в ефірі Radio NV.

Євлаш вважає, що наступ, який триває від 10 жовтня 2023 року й дотепер, не може здійснюватися “вічно”.

“Це вже останні конвульсії, в яких б'ється російська армія. І досить скоро, думаю, настане час “Ч”, коли наша команда, вже нова, з нашим досвідом, озброєнням вступить у дію. Думаю, що противник це якісно відчує на своїй шкурі”, — сказав керівник пресслужби Оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця”.

За словами Євлаша, росіяни вже зараз відчувають снарядний голод, про що, за його словами, свідчать не лише коментарі представників оперативно-стратегічних угруповань військ.

“Навіть очільник ГУР МО Кирило Буданов зазначав, що використання противником “Ураганів” уже є рідкістю, а “Смерчів” — це взагалі щось таке із неймовірного”, — зауважив він.

Окрім того, додав Євлаш, армія Росії відчуває брак особового складу. 

Тим часом окупаційні війська Росії успішно просуваються в Авдіївці на Донеччині за двома напрямками — на південному сході та в центрі міста. Як повідомляють західні експерти, росіяни можуть захопити місто найближчими днями або тижнями.

Читайте провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *