Масштабна ДТП біля Тернополя: від удару автівки розтрощило, є загиблий 

Події

У масштабній ДТП біля Тернополя під час зіткнення трьох автівок загинув пасажир, ще восьмеро людей отримали травми різного ступеня важкості. 

Про це повідомили у поліції Тернопільської області.

ДТП сталася на автодорозі М-30 Стрий – Ізварине на виїзді з Тернополя. Зіткнулися автомобілі Renault і BMW. Удар був такої сили, що автомобілі практично розтрощило. 

“Внаслідок аварії на місці події загинув пасажир Renault, жінка-водій з цього ж авто отримала травми. Також тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості отримали шестеро осіб з автівки BMW 525, серед них – троє дітей, віком 8, 15 років та немовля”, – йдеться в повідомленні відомства.

Пасажирів та водія довелося рятувальникам витягувати з автомобіля BMW за допомогою спецобладнання. 

Винуватець ДТП – водій автомобіля марки BMW-220D – втік з місця події. Оперативники карного розшуку спільно зі слідчими та працівниками Управління патрульної поліції розшукали втікача-порушника та затримали. Як з'ясувалося, чоловік позбавлений права керувати транспортними засобами. Затриманого уже двічі зупиняли патрульні за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, на автодорозі “Київ-Чоп”, неподалік міста Корець, водій вантажівки наїхав на чоловіка, який лежав на проїзній частині.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *