43-річна Віталіна Біблів чесно відповіла, чому вагається стати матір’ю

Гламур

Відома українська акторка Віталіна Біблів, яка раніше розповідала про зміну ім'я та прізвища, відверто поділилася своїм ставленням до материнства.

Так, 43-річна акторка доволі рідко ділиться особистим життям. Зокрема, вона досі відмовляється коментувати стосунки зі своїм чоловіком. Натомість зізнається, що її материнству на заваді стає війна й думки про невизначеність майбутнього дитини.

“Стосовно дітей у мене відчуття доволі нестабільне. Саме зараз я боюся народжувати дітей. Я не знаю що на них чекає. І саме цей фактор війни він трохи мене… Я боюся. А що якщо раптом? Якщо я можу захистити цю ненароджену дитину – такі мої думки останні два місяці – то може, варто й не народжувати її”, – зізнається Віталіна в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Окрім того, акторка не відкидає ідею з усиновленням дитини у сім'ю. За словами Біблів, такі думки у неї виникали ще навіть до початку повномасштабного вторгнення.

“Зараз дуже багато дітей без батьків, яким ти можеш бути мамою. Я думала про це (усиновлення – прим. ред.) ще до початку вторгнення. Як була маленькою, то мріяла мати велику сім'ю і семеро дітей. Я дуже багато сил віддала будучи дитячим аніматором. А там як бог дасть. Якщо дасть, то звичайно будемо народжувати”, – додала артистка.

Нагадаємо, нещодавно Віталіна Біблів шокувала зізнанням, як її родичі наразі перебувають на окупованій частині Херсонщини.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *