Бульби будуть більшими на 30%: не забудьте додати це до лунки з картоплею

Різне

Водночас у кожну лунку потрібно додати всього лише одну чайну ложку добрива і навіть на ґрунтах, які зовсім не підходять для вирощування картоплі, бульби будуть більшими на 30%.

Йдеться одразу про два “чудодійних” інгредієнти. Що ж покласти до лунки під час висаджування картоплі для хорошого урожаю?

Перший засіб, який рекомендують використовувати досвідчені городники, це сульфат амонію. Він відповідає за те, щоб кущики картоплі формувати дійсно великі бульби.

Щоб добриво подіяло, потрібно додати до кожної лунки одну чайну ложку сульфату амонію. Дехто стверджує, що завдяки цьому інгредієнту бульби виростають на третину більшими, ніж зазвичай. Все тому, кажуть городники, що картоплі потрібен такий важливий мікроелемент, як сірка.

Що ще бажано використовувати? Можете взяти незгорілі дерев'яні залишки. Але їх багато також насипати не можна. На одну лунку вистачить однієї чайної ложки.

Цікавим засобом для підвищення урожайності є гірчична макуха. До кожної лунки городники радять всипати не більше однієї жменьки цього інгредієнту.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *