“П’ять згорілих комків”: працівник Музею історії оскандалився цинічним дописом про загиблу у Харкові сім’ю

Події

Національний музей історії України у Другій світовій війні розірвав трудові відносини із науковим співробітником Романом Кабачієм після його цинічного допису про загиблу в Харкові сім'ю.

Про це повідомляє пресслужба Національного музею історії. 

“Старший науковий співробітник Роман Кабачій здійснив непростий крок, необхідний в умовах, що склалися. Він написав заяву на звільнення за власним бажанням. Національний музей історії України у Другій світовій війні припиняє з ним трудові відносини”, – йдеться у дописі.

Напередодні працівник Музею історії Кабачій на своїй сторінці у фейсбуці цинічно прокоментував публікацію Офісу генерального прокурора. Він написав: “Це той момент, коли родина не виїздить, тому що ти там держслужбовець (чи на держзарплаті)”. Після обурення українців він додав: “Співчуття кому? П'ятьом згорілим комкам?”. Згодом Кабачій видалив свої дописи та попросив вибачення.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Харків'яни вражають кількістю допомоги, яку зносять постраждалим після жахливої пожежі

Нагадаємо, внаслідок атаки Росії по АЗС у Харкові загинуло ціла сім'я. Як повідомили правоохоронці, йдеться про подружжя – 35-річну працівницю місцевої прокуратури Ольгу Путятіну, 38-річного Григорія Путятіна та трьох їхніх дітей. Наймолодшому з хлопчиків було 10 місяців, середньому – 4 роки, найстаршому – 7 років. Останній навчався у другому класі.

Читайте провідні новини дня:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *