Жителю Київщини повідомили про підозру у зґвалтуванні 16-річної падчерки з вадами здоровʼя

Київ

У Білоцерківському районі Київщини правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні падчерки. 16-річна дівчинка від народження має вади здоров’я.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Київської області. 

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до 12 років ув’язнення. 

Про подію правоохоронцям стало відомо від мешканки Білоцерківщини, яка товаришувала з матірʼю неповнолітньої. Оперативники затримали 41-річного підозрюваного за місцем проживання. 

Як з’ясували поліцейські, фігурант проживав спільно з матірʼю дівчинки. У той день кривдник скористався тим, що неповнолітня перебувала вдома сама та вчинив щодо неї дії сексуального характеру всупереч її волі.

Читайте провідні новини дня:

У пресслужбі Київської обласної прокуратури повідомили, що за даними слідства, підозрюваний зґвалтував свою 16-річну падчерку, яка від народження має вади здоров’я. Також встановлено, що чоловік раніше притягувався до відповідальності за вчинення домашнього насильства у цій родині. 

Правоохоронці затримали зловмисника та повідомили йому про підозру за фактом зґвалтування неповнолітньої. Наразі до суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *