Лукашенко запровадив режим контртерористичної операції біля кордону України: реакція ДПСУ

Події

Білорусь запровадила режим контртерористичної операції біля кордону з Україною – а Лельчицькому районі. Втім, наразі українська Держприкордонслужба не фіксує активних дій у сусідній країні.

Про це розповів речник ДПСУ, полковник Андрій Демченко в коментарі “УП”.

За його словами, ситуація є контрольованою. Ба більше – запровадження режиму контртерористичної в одному з білоруських районів він називає “приверненням уваги”.

“За наявною інформацією, в цьому районі на території РБ планувалося проведення якихось чергових нескінченних навчань, які проводяться там постійно. Не виключено, що ці навчання вони вирішили назвати контртерористичним режимом”, – наголошує представник ДПСУ.

Демченко наголосив, що наразі значна активність по той бік кордону з сусідньою республікою не зафіксована. Тим часом ДПСУ продовжує укріплювати український кордон та обороняти його, щоб не допустити жодних провокацій.

Як повідомлялосяБілорусь біля кордону з Україною запровадила режим контртерористичної операції. Лельчицький район межує з Україною, зокрема з Житомирською та Рівненською областями.

Крім того, днями було зафіксовано рух військової техніки біля кордонів України. Це було пов'язано з навчаннями біля села Саки Брестської області.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *