Можливо, серед них є і ваше: вісім жіночих імен, які притягують мільярдерів

Різне

Фахівці впевнені, що деякі жіночі імена, наче магнітом, притягують до себе справжніх мільйонерів, а від інших багаті чоловіки втікають, як від вогню. На дуже вдале заміжжя можуть розраховувати власниці таких восьми імен.

Існує думка, що на чуттєвість того чи іншого імені впливає поєднання звуків і послідовність певних літер. Згідно з цією теорією, жінки, імена яких містять “ія” та інші поєднання голосних, сприймаються чоловіками як артистичні, привабливі, творчі натури.

І навпаки, якщо в жіночому імені є такі літери як “ж”, “дж”, “н”, “м”, то це емоційна людина. Одна літера “л” свідчить про м'який характер, а відкриті склади, які закінчуються на “а” чи “о” – про сексуальне зарядження імені.

Євгенія, Олександра та Вікторія – в цих іменах зберігається подвійна енергетика: жіноча Інь та чоловіча Ян. А тому такі жінки можуть без проблем впоратися з будь-яким “чоловічим” завданням, можуть стати чудовими менеджерками. А ще жінки з такими іменами позитивно впливають на кар'єрне зростання партнера, підтримуючи його на енергетичному рівні. Вони вселяють у чоловіків впевненість і цілеспрямованість.

Одна з найсильніших енергій уособлена в жіночому імені Олеся – воно поєднує чистоту та кохання. Такі жінки здатні обдарувати партнера чистим і щирим коханням. Водночас вони отримують гарячу взаємність у відповідь. А як відомо, коли чоловік когось по-справжньому кохає, він готовий зрушити гори заради своєї половинки.

Вміють знайти контакт із чоловіком і привернути його увагу до себе Олени та Аліси. Ці жінки добре знають собі ціну, а тому підпускають до себе лише заможних та успішних, які вже багато чого досягли у своєму житті.

Прихований потенціал мають Анастасії. Вони здатні боротися з будь-якими труднощами й негараздами, знаходити шляхи для вирішення проблем. Така енергія притягує сильних чоловіків, які найбільше цінять у стосунках саме партнерство. Багаті чоловіки будуть готові віддати своїх коханій усе, якщо вона водночас допоможе їм досягти успіху.

Ім'я Марта носять жінки, які вміють бути коханими і кохати у відповідь. Вони принесуть у життя свого чоловіка свіжість, легкість та нову енергію. Власниця такого імені часто має багато фаворитів і шанувальників, але повести її під вінець доволі складно. Щоб відповідати такій жінці, чоловікові доведеться докласти зусиль. Це і приваблює в її життя лише дійсно успішних партнерів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *