- Куряче філе наріжте тонкими скибочками, поперчіть і посоліть. На сильному вогні на розігрітій сковороді з олією обсмажте куряче філе з кожного боку по дві хвилини до готовності. Викладіть на паперовий рушник.
- Капусту дрібно нашаткуйте.
- Болгарський перець промийте, обсушіть. Очистьте від насіння і перетинок. Наріжте соломкою.
- Огірок наріжте брусочками.
- Часник очистьте і подрібніть.
- Зелень петрушки дрібно наріжте.
- Для заправки: в мисці з'єднайте сметану, часник, лимонний сік, гірчицю, петрушку, сіль і перець, перемішайте.
- До салатника викладіть куряче філе, капусту, болгарський перець, свіжий огірок. Додайте заправку. Перемішайте.
Поради:
Куряча грудка можна бути вареною.
Капусту можна замінити будь-якою іншою зеленню.
Додайте будь-які овочі на свій смак.
Читайте також: