Ситуація в Авдіївці складна, але контрольована: здійснюється маневр військами – Тарнавський

Події

Бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександр Тарнавський заявив, що станом на 23:00 15 лютого 2024 року ситуація в Авдіївці складна, але контрольована. 

Про це він повідомив у соціальних мережах. 

Запеклі бої точаться в межах міста. Українські війська застосовують усі наявні сили та засоби для стримування ворога. 

Згідно з прийнятим рішенням, відбувається планове підсилення підрозділів та здійснюється маневр військами на загрозливих напрямках. Крім того, виділений додатковий ресурс боєприпасів та інших засобів ураження. 

Підготовлені нові позиції й продовжують готуватися потужні укріплення з урахуванням усіх можливих сценаріїв.

Командири на місцях знають своє завдання і виконують його згідно з планом Головнокомандувача Збройних Сил України щодо стабілізації ситуації на даному напрямку.  Управління військами — стійке та ефективне.

“Ми цінуємо кожен клаптик української землі, але найвища цінність та пріоритет для нас — збереження життя українського солдата”, – йдеться у повідомленні. 

“Авдіївська оборонна операція продовжується. Наші воїни й надалі нищать армію окупанта та перемелюють ресурси і резерви ворога, які той, не шкодуючи, кидає в бій. Збройні Сили України та інші складові Сил оборони України працюють єдиним монолітом”, – резюмував генерал. 

Нагадаємо, ТСН.ua зібрав усе, що відомо станом вечір 15 лютого щодо ситуації в Авдіївці, яку вкотре намагаються захопити російські окупанти.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *