Ексдружина Остапчука показалася в обіймах чоловіка й заінтригувала новим романом за кордоном

Гламур

Ексдружина шоумена Володимира Остапчука, нотаріусиня й блогерка Христина Горняк, поділилася подробицями особистого життя.

Так, блогерка на свої сторінці в Instagram зізнається, що їй доволі важко емоційно дається тимчасова еміграція до Відня, Австрії. Втім, додає, що попри плюси та мінуси вона намагається адаптуватися до тамтешнього життя й навіть поділилася, що тримають її у цьому місті “справи сердечні”.

До слова, нотаріусиня зазначила, що робити свої стосунки публічними не буде. А розповість про свого партнера лише тоді, коли вийде заміж або буде вагітною.

“Ну, і, звичайно, тут в мене ще і справи сердечні теж… Тому я тут так затрималась. Просто про них не хочу говорити, взагалі вирішила, що про свої наступні стосунки буду розповідати тоді, коли вже або буде весілля, або буду вагітна!”, – наголосила Христина.

Також Горняк натякнула, що регулярно ходить на побачення та показалася в ніжних обіймах чоловіка на тлі засніжених гір. Втім, обличчя його блогерка ретельно приховує.

“З побаченнями проблем немає, просто я вирішила, що я не хочу розповідати тут зараз про своє особисте життя. На те воно і особисте!”, – додала ексдружина Остапчука.

Нагадаємо, нещодавно Христина Горняк ділилася фото з весілля зі своїм ексчоловіком Володимиром Остапчуком і зізналася, чи оговталась після розлучення.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *