Блокування кордону з Польщею: яка ситуація на пунктах пропуску

Події

Станом на ранок 17 лютого триває блокування шести пунктів пропуску на кордоні з Польщею. Наразі у чергах зі сторони польського кордону перебуває близько 3300 вантажних транспортних засобів. 

Про це заявив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

“Найбільша черга на території Польщі в бік України по напрямку пропуску пункту “Краківець” – це десь 1600 вантажних засобів. На КПП “Ягодин” – 550 вантажних транспортних засобів очікують на можливість перетину кордону”, – розповів представник Держприкордонслужби.

За його словами, щодо виїзду  з України діє є-Черга. Втім, йдеться про також тисячі одиниць транспортних засобів, які зареєстровані на виїзд за межі України.

“Але примітно, що водіям не доводиться фізично перебувати на кордоні, а перебувати у більш комфортних місцях, очікуючи на перетин кордону”, – додав Демченко.

Як повідомлялося, 16 лютого польські фермери заблокували шостий пункт пропуску на кордоні з Україною – “Краківець-Корчова”.

Нагадаємо, 9 лютого польські фермери знову розпочали акцію протесту на напрямку трьох КПП: “Ягодин”, “Рава Руська” і “Шегині”.

А від 12 лютого польські фермери розпочали блокувати ще два пункти пропуску з УкраїноюЙдеться про КПП “Устилуг” та “Угринів”.  

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *