Роман Сасанчин з дружиною та дворічною донечкою серйозно захворіли: “Те, чого боялися”

Гламур

Дружина співака Романа СасанчинаІванна – поскаржилася, що вони всією сім'єю серйозно захворіли.

Сумними новинами обраниця виконавця поділилася в Instagram-stories. Іванна розповіла, що спочатку симптоми хвороби проявилися в неї та Романа. Вони сподівалися, що імунітет їхньої дворічної донечки впорається, і вона не захворіє. Однак згодом і в Елізи проявилися симптоми хвороби.

“Я і Роман захворіли. Молюсь, щоб Елізу оминуло. Ну тепер те, чого боялись. Еліза заснула і через годину прокинулася з плачем і температурою. Закутана, бо тряслася вся”, – розповіла Іванна.

Дружина Сасанчина поділилася, що на ранок їм стало легше, однак згодом симптоми – біль у горі та висока температура – знову повернулися. Наразі вони всі лікуються. Як зазначила обраниця виконавця, вони сподіваються, що підхопили звичайний вірус, з яким організм швидко впорається.

“Малій збивала два рази температуру – о другій та п'ятій годині ночі. Зараз о дев'ятій ранку теж збила, але не збивається повністю, лише десь до 37. Сподіваюся, що це просто якийсь звичайний вірус і через декілька днів все мине”, – додала Іванна.

Нагадаємо, нещодавно старша донька Олі Полякової скаржилася на проблеми зі здоров'ям. Маша підхопила вірус та розповіла, які симптоми хвороби в неї проявилися.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *