Дружина Тігіпка зізналась, як завагітніла у 39 і чи спілкується з дітьми чоловіка від колишніх шлюбів

Гламур

Дружина колишнього віцепрем’єра України, а нині бізнесмена та банкіра Сергія Тігіпка розповіла про свою четверту вагітність.

Зокрема, Алла Зіневич поділилася, як їй вдалося завагітніти у 39 років. Дружина Тігіпка наголосила, що в кожної жінки цей процес відбувається індивідуально. Особисто вона працювала над своїм ментальним здоров’ям, адже ще рік тому страждала від панічних атак.

“У мене ще рік тому були панічні атаки, які я пропрацювала з психологом. Поправте ментальне здоров’я в першу чергу, медитації допомагають. Все індивідуально, але нічого спеціально я для цього не робила”, – поділилася Зіневич.

Також дружина Тігіпка розсекретила, як сини відреагували на її четверту вагітність. За словами Зіневич, спочатку діти насторожилися, однак згодом із розумінням поставилися до майбутнього поповнення в родині.

“Спочатку здивувалися. Вони вважали, що і їх вистачає. А потім прийняли це і поставилися з розумінням, бо бачили, як сильно я цього хотіла. Тепер кожного разу прислуховуються до животика і чекають з нетерпінням на народження”, – зізналася Зіневич.

Окрім того, обраниця Тігіпка поділилася, чи спілкується з його чотирма дітьми від попередніх шлюбів. Зіневич зізналась, що нині між ними чудові стосунки, однак задля цього довелося докласти зусиль.

“Авжеж! І діти спілкуються між собою і завжди чекають на зустріч. Але це стало можливим поступово”, – зізналась Зіневич.

Нагадаємо, дружина Сергія Тігіпка оголосила про четверту вагітність у День закоханих. У подружжя народиться четверта спільна дитина. У Тігіпка також є два сини і дві доньки від попередніх шлюбів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *