Зеленський підпише безпекову угоду зі ще однією країною ЄС – ЗМІ

Політика

Україна може підписати наступну двосторонню безпекову угоду з Італією.

Про це повідомляє італійське видання Formiche з посиланням на власні джерела.

Співрозмовники видання повідомили, що задля підписання угоди про гарантії безпеки між Україною та Італією залишилось лише доопрацювати останні деталі.

“Потрібно лише доопрацювати останні деталі, і тоді Італія, услід за Великою Британією, Францією та Німеччиною, підпише з Україною довгострокову безпекову угоду. Це недовго, кажуть дипломатичні джерела, не уточнюючи можливих дат”, – йдеться в публікації.

Журналісти припускають, що підписання угоди може відбутися 24 лютого – у другу річницю повномасштабного вторгнення Росії до України. На цей день прем’єрка Італії Джорджія Мелоні скликала зустріч лідерів G7, де цього року головує її держава.

Читайте провідні новини дня:

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підписав угоди про гарантії безпеки з лідерами Британії, Німеччини та Франції.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Нова угода із Францією! Зеленський і Макрон повідомили деталі

Прессекретар президента України Сергій Никифоров згодом повідомив, що безпекові угоди з Україною можуть підписати також Данія і Нідерланди.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *