Злата Огнєвіч шокувала, як на неї впали скляні двері душової кабіни: “Мене всю трясе”

Гламур

Українська співачка Злата Огнєвіч приголомшила фанів, як на неї впали скляні двері просто в душовій кабіні.

У своєму фотоблогу знаменитість розповіла, як під час гастролей вона зупинилася в готелі. Втім, під час вечірніх процедур на Злату впали високі скляні двері душової кабіни, коли вона була всередині. За словами артистки, це було однією з її фобій.

“Я в шоковому стані. Мене до сих пір всю трясе. На мене впали двері душової кабіни тоді, коли я приймала душ. Всі уламки летіли біля обличчя. Не бажаю нікому таке пережити, це дуже страшно, жахливо… у мене шок. Зі мною трапився мій найбільший “гастрольний” жах. Я завжди боялася, що ці довбані двері на мене впадуть, і сьогодні це сталося. Це дуже страшно!”, – розповіла співачка.

Після інциденту в Огнєвіч залишилися невеликі порізи на тілі. На думку Злати, від серйозних наслідків її вберегли вищі сили.

“Я не встигла одягнутися, усі уламки летіли на тіло. Думаю, це чудо. Так, руки і ноги в малих порізах, але це швидко заживе. Найбільший поріз на руці. Все могло бути набагато гірше”, – додала зірка.

Нагадаємо, нещодавно Злата Огнєвіч поскаржилася на сталкера, який знову її переслідує за допомогою служби таксі. Артистка зняла відео й показала їхню суперечку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *