Романтичний фокус: поліцейський у костюмі ведмедика і з цукерками затримав наркоторговку – відео

курйози

Перуанський поліцейський виманив підозрювану в торгівлі наркотиками романтичним фокусом. Правоохоронець переодягнувся у костюм ведмедика та поманив її на вулицю коробкою шоколадних цукерок.

Про це пише nypost.com.

“Чи можете уявити собі, як плюшевий ведмедик Тедді спіймав торговку наркотиками? У день кохання та дружби?” – пожартував представник перуанської національної поліції Хосе Оноріо.

Це сталося у Лімі, столиці країни. На відео видно, як офіцер стоїть на одному коліні, тримаючи в руках табличку з написом іспанською “Ти моя причина усміхатися”, цукерки та повітряну кульку у формі серця.

Підозрювана виходить на ґанок, перш ніж відео переривається на наступний кадр. Цього разу офіцер без маски, але все ще одягнений у костюм ведмедя, одягає на неї кайданки. Інші офіцери міського елітного “Зеленого загону” у цивільному прибігли, аби допомогти з арештом.

Поліція виявила декілька схованок із героїном чи аналогічним опіоїдом.

На відео видно, як щонайменше двох підозрюваних жінок заарештували і посадили до поліцейської машини без розпізнавальних знаків. Подробиці про конкретні звинувачення не були доступні одразу.

Лімський Escuadron Verde або “Зелений загін” – це підрозділ у цивільному, який займається боротьбою з вуличною злочинністю, зокрема грабежами та торгівлею наркотиками.

У грудні один із офіцерів підрозділу під прикриттям перед черговим рейдом із боротьби з наркотиками замаскувався під Санта-Клауса. Він вибив кувалдою вхідні двері важкодоступного наркопритону, тоді як інші офіцери штурмували другий поверх через вікно.

Нагадаємо, жінка інсценувала 17 вагітностей та отримала 110 000 євро. Брехню підтвердив її коханий.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *