Топ-5 омолоджувальних стрижок для жінок за 50: надають волоссю об’єму і здорового сяяння

Різне

Роки абсолютно не мають значення, у кожному віці жінка хоче бути прекрасною. І найлегший спосіб досягти бажаного ефекту – це вибрати правильну зачіску. Стилісти рекомендують зрілим жінкам звертати увагу на омолоджувальні стрижки для короткого волосся, які не потребують укладання. Такі зачіски надають локонам, що втратили об’єм, природньої густоти і здорового блиску. Розповідаємо про топ-5 омолоджувальних зачісок для жінок зрілого віку.

Хвилястий боб із чубком набік

Це топ серед стрижок для жінок, яким за 50. Зачіску можна назвати еталонною, оскільки її обирають усі модниці світу. Багатошарова грайлива стрижка надає образу розкішної привабливості та молодості. А косий чубок увиразнює природну красу, краде зайві роки та підкреслює вилиці.

Багатошарове каре

Такий варіант зачіски буде ідеальним для волосся будь-якого типу, що втратило свою природню густоту. Стрижка може бути рівною, асиметричною, градуйованою або з філірованими кінчиками. Можна вибрати з чубком чи без. Ця зачіска вже давно вважається розкішною класикою, тому ви почуватиметеся впевненою та неперевершеною. А правильно підібраний чубок омолоджуватиме та освіжатиме загальний образ.

Коротка піксі

Це топова ультракоротка омолоджувальна зачіска, яка абсолютно не потребує укладання. Достатньо буде просто висушити волосся. До того ж піксі гарно відростає, її не треба оновлювати до року, тому вона вкрай популярна в усьому світі. Стрижка може бути як з чубком, так і без, вона пасуватиме до будь-якого типу обличчя. Якщо у вас слабке, тьмяне волосся без густоти, тоді вам точно підійде така зачіска.

Помпадур із бічним проділом

Це стрижка для сміливих та ефектних жінок, які не бояться кардинальних змін у своєму образі. Зачіска надає об’єму й густоти рідкому волоссю. Якщо ви бажаєте рішучих змін у своєму стилі, можна пофарбувати волосся у два кольори. Так стрижка матиме ефектніший вигляд.

Каскад

Ця стрижка давно стала класичним варіантом для зрілих жінок. Це найпрактичніший варіант для тонких локонів без об’єму. Каскад можна робити на будь-яку довжину волосся. До того ж вона не потребує укладання, достатньо збити локони руками – і ваш приголомшливий образ готовий.

Читайте також:

Трендові стрижки для жінок з овальним обличчям: ідеальні зачіски для неслухняного волосся

Топові омолоджувальні стрижки для повного та квадратного обличчя: не потребують укладання

Стрижка “каскад” для різних типів волосся, що омолоджує та підходить для будь-якого типу обличчя

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *