- Печінку очистіть від плівки. Вимийте та наріжте на шматочки товщиною близько одного сантиметра.
- Борошно змішайте із сіллю та меленим перцем.
- У яйця додайте сіль і збийте вінчиком.
- Кожен шматочок печінки запануйте в борошні з усіх боків, потім в яєчній суміші. Викладіть на розпечену сковороду з олією та обсмажте по одній хвилині з кожного боку. Потім викладіть у форму для запікання.
- Сир натріть на великій тертці.
- Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте дрібними кубиками, а моркву натріть на великій тертці.
- На сковороді з олією обсмажте цибулю до прозорості, а потім моркву, і обсмажте до готовності. Остудіть і додайте сметану, сіль, а потім перемішайте.
- На кожен шматочок печінки викладіть овочеву начинку, а зверху посипте сиром.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів15 хвилин.
Поради:
- Печінку трохи підморозьте, так її можна буде просто нарізати.
Читайте також: