Які кросівки у трендах весняного сезону 2024: вони неодмінно мають бути у вашому гардеробі

Різне

Вже час готуватися до весняно-літнього сезону й діставати з шафи свої улюблені кросівки. Або вибрати нову пару, якщо старі вже набридли. Стилісти рекомендують у цьому сезоні звернути особливу увагу на п’ять варіантів зручного й модного взуття. Розповідаємо, які кросівки будуть у трендах сезону весна-літо 2024.

Класичні білі кросівки

Це взуття належить до вічної класики і ніколи не вийде з моди. Тому в гардеробі кожної модниці має бути хоча б одна пара таких кросівок. Адже вони пасують до будь-якого образу, їх можна сміливо взувати на роботу, на прогулянку чи романтичну зустріч.

Жовті кросівки

Цей тренд останнім часом набирає шаленої популярності у кінозірок та інших знаменитостей. Кросівки жовтого кольору мають бути простими, без складних елементів декору чи фурнітури. Таке взуття було на піку популярності ще на початку 2000 року і знову повертається на модний олімп. Ці кросівки доволі легко стилізувати, вони поєднуються як зі спортивним, так і з повсякденним одягом.

Кросівки у стилі ретро

Спортивне взуття на масивній підошві також належить до класики, тому, напевно, у вас уже є така пара. І навесні 2024 року її варто носити, щоб бути на піку трендів. Такі кросівки ідеально підходять під модні широкі джинси чи штани, тому ви матимете неперевершений повсякденний аутфіт.

Кросівки металевого кольору

Тренд взуття кольору металік знову повертається на модний олімп, тому нові віяння не оминули і кросівки. Можна носити як повністю металеве взуття, так і біле із золотистими чи сріблястими елементами. Такі кросівки можна стилізувати навіть із вечірнім вбранням. Стилісти рекомендують спробувати такий сміливий підхід до свого луку.

Яскраві й різнобарвні кросівки

Якщо у вашому гардеробі ще немає різнокольорової пари кросівок, саме час придбати такі. Ця модель не виходитиме з моди кілька сезонів поспіль, вони підходять абсолютно під усе. Такими кросівками можна легко доповнити сукні, спідниці, штани, джинси і навіть діловий костюм.

Читайте також:

Топ-9 трендових суконь весна-літо 2024: вишукані, бюджетні й невимовно розкішні

Який колір взуття модний 2024 року: лідери трендів, на думку експертів

Як зі свого простого одягу створити гардероб розкішної дорогої жінки: вашому стилю заздритимуть усі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *