Жінка відмовилася від цукру на шість тижнів і була шокована, як змінилося тіло: фото до і після

курйози

Австралійська модель та дизайнерка бікіні Каріна Ірбі продемонструвала перетворення свого тіла після відмови від цукру.

34-річна інфлюєнсерка опублікувала дві свої фотографії: одна зроблена до того, як вона розпочала свій експеримент “без цукру”, а інша — через декілька тижнів.

Каріна розповіла фанатам, що тепер вона “набагато менш роздута” і що її “органи сказали їй спасибі”.

Вона написала: “На півдорозі до відмови від цукру мій живіт відчуває любов! Це мій третій раз, коли я беру на себе завдання відмовитися від усього рафінованого цукру, і дозвольте мені сказати вам, що ефект кристально зрозумілий. По-перше, мій роздутий живіт нарешті заспокоївся. Я почуваюся набагато легше, і мої органи напевно вдячні мені. Але, на жаль, моя екзема все ще спричиняє істерику. Тіло так само свербить і покривається плямами, як і завжди. З іншого боку, я почуваюся мотивовано. Хто знає, можливо, я вийду на зовсім новий рівень ясності, поки це завдання триває. Наважилися б ви відмовитися від рафінованого цукру на цілих 12 тижнів?”.

Шанувальники були приголомшені результатом та поділилися своїм досвідом:

  • Приголомшливо! Я дотримуюсь без цукру та глютена ось уже 8 років… Найкраще, що я коли-небудь робила для себе. Жодного болю у суглобах, м'язах, запалень… Якби я знала про це раніше
  • О боже, це так чудово! Я почала на півтора тижні пізніше, ніж ти, ти надихнула мене на це! І я почуваюся приголомшливо! І мені вже декілька тижнів не хочеться ні цукру, ні льодяників, ні шоколаду. Дякую за натхнення
  • Ого, я хотіла би спробувати! Щиро кажучи, звучить так складно

Нагадаємо, жінка на 28 тижні вагітності спантеличила, як втягує чималий живіт. На її думку, цей трюк допоможе їй під час пологів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *