Розкладіть вдома лаврове листя: ефект перевершить очікування – миші підуть назавжди

Різне

Напевно, всім знайомий лавровий лист. Без цієї спеції не обходиться практично жодна страва. Втім, листя з різким характерним ароматом можна використовувати не лише для приправи. Його кладуть до барабана пральної машини, тоді речі не линяють і не втрачають свого кольору. А ще він добре допомагає в боротьбі з гризунами, якщо є така проблема. Розповідаємо, як позбутися мишей за допомогою лаврового листя, посилаючись на Shareinfo.

Як використовувати лаврове листя проти мишей

Миші в пошуках їжі й житла часто навідуються до квартир і будинків. Також їх досить багато у підвалах, погребах, гаражах і на городах. І боротьба з гризунами може тривати дуже довго. Найпоширенішими методами проти мишей є отрута й мишоловки. Але результат від них не дуже тривалий, бо гризуни з’являються знову.

Для ефективної боротьби з мишами можна використовувати лавровий лист. Його запах відлякуватиме гризунів, і вони більше не з’являтимуться у вашому домі.

Перетріть лаврове листя і розкидайте його в місцях, де з’являються миші. Вони дуже чутливі до різких запахів, тому аромат лаврового листя відлякуватиме незваних гостей. Його можна розкидати в кімнатах, у коморі, в гаражі та погребі. А щоб миші більше ніколи не турбували своєю присутністю, періодично оновлюйте спецію, так аромат працюватиме проти мишей постійно.

Читайте також:

Звідки постійно береться пил: що зробити, щоб він довго не осідав на поверхнях

Жир і нагар зійдуть самі: як правильно чистити сковороди й каструлі, не пошкоджуючи поверхню

Збризніть паперовий рушник лаком для волосся: ось як це допоможе під час прибирання

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *