Таких великих ягід ви ще не бачили: тільки цим добривом потрібно підживлювати вишню навесні

Різне

Досвідчені садівники навіть розсипають таке добриво просто на сніг. Вважається, що під час його танення поживні речовини швидше потраплять до коріння.

Найкраще підживлення для вишні навесні – це використання доломітового борошна. Речовина допомагає помітно покращити плодоношення, а також збільшити розмір плодів. Додатково вишні стають солодшими.

Що внести навесні під вишню? Ще в той період, коли сніг повністю не зійшов, на початку весни садівники радять підкидати під стовбур дерева доломітове борошно. Орієнтовно на 1 кв. м треба використати 1 склянку засобу.

Щоб зібрати дійсно великий урожай вишні, треба додатково подумати про боротьбу зі шкідниками. Починають її ще навесні, перш ніж дерево зацвіте. Особливо небезпечною для вишні є вишнева муха, яка здатна повністю знищити урожай.

Для боротьби з вишневою мухою фахівці радять використовувати таке добриво: взяти 10-літрове відро води, наповнити третину цибулинням і настоювати протягом 2 днів. Потім процідити, додати 100 грамів горілки і 3 столові ложки рідкого мила.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *