“Баварія” з дублем Кейна на останніх хвилинах вирвала перемогу над “Лейпцигом” у Бундеслізі (відео)

Спорт

“Баварія” вдома здолала “РБ Лейпциг” у центральному матчі 23-го туру німецької Бундесліги. Поєдинок на “Альянц Арені” в Мюнхені завершився з рахунком 2:1.

Перший тайм зустрічі минув без голів. На старті другої половини протистояння мюнхенський клуб зумів вийти вперед – Гаррі Кейн на 56-й хвилині відзначився після передачі Джамала Мусіали.

На 70-й хвилині “бикам” вдалося зрівняти рахунок – Беньямін Шешко завдав результативного удару, скориставшись асистом від Дані Ольмо.

Розв’язка цього напруженого поєдинку настала у компенсований час. На 90+1-й хвилині Кейн приніс мюнхенцям перемогу, забивши гол після скидання Еріка Максіма Шупо-Мотінга.

Огляд матчу “Баварія” – “РБ Лейпциг”

Для Кейна забиті м’ячі в матчі проти “РБ Лейпцига” стали 26-м і 27-м цього сезону у Бундеслізі. Англієць очолює перегони бомбардирів – у його найближчого переслідувача нападника “Штутгарта” Серу Гірассі 18 голів.

Перемога над “биками” дозволила підопічним Томаса Тухеля перервати свою серію з трьох поразок поспіль у всіх турнірах. Раніше “Баварія” поступилася “Баєру” (0:3) та “Бохуму” (2:3) у Бундеслізі та зазнала поразки від “Лаціо” (0:1) в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

“Баварія” (53 очки) посідає друге місце у Бундеслізі – мюнхенський клуб на 8 балів відстає від “Баєра”, який лідирує. “РБ Лейпциг” (40 пунктів) перебуває на п’ятій позиції.

У наступному турі “Баварія” 1 березня на виїзді зіграє проти “Фрайбурга”. Днем пізніше “РБ Лейпциг” в гостях поміряється силами з “Бохумом”.

Нагадаємо, 21 лютого “Баварія” оголосила, що Тухель залишить посаду головного тренера команди після завершення поточного сезону.

Читайте також:

“Баєр” укотре переміг на шляху до чемпіонства у Бундеслізі та побив рекорд “Баварії” (відео)

“Манчестер Сіті” обіграв “Борнмут” із Забарним та впритул наблизився до “Ліверпуля” в АПЛ (відео)

“Барселона” знищила “Хетафе” та потіснила “Жирону” з другого місця в Ла Лізі (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *