Буданов рекомендує не користуватися Кримським мостом, бо скоро очікують “сюрпризи”

Війна

Керівник Головного управління розвідки МО Кирило Буданов рекомендує цивільним цьогоріч у Криму не користуватися Керченським мостом. 

Про це голова розвідки сказав у відеозверненні, опублікованому у телеграм-каналі у День кримського спротиву російській окупації.

“Ми обіцяли, що в 2023 році українські спецпризначенці будуть у Криму, і ми цю обіцянку виконали. Ворогів очікують нові сюрпризи, і я б не рекомендував цивільному населенню користуватись так званим “кримським” мостом”, – попередив він.

Буданов наголосив, що для успішної оборони та контрнаступу Україна повинна контролювати акваторію Чорного моря та бути присутніми на півострові. За його словами, поставлені завдання виконані:

  • Росія втратила чверть своїх кораблів і була змушена виводити свій флот на узбережжя Кавказу, 
  • ворог змушений передислоковувати авіацію, бо аеродроми та військові об’єкти Криму постійно перебувають під вогневим впливом.

“Нашими успіхами ми надзвичайно завдячуємо мешканцям українського Криму, які не лише посилили опір окупантам, але й знаходять можливість відслідковувати усю оперативну обстановку на півострові і якнайшвидше передавати цю інформацію нам”, – зазначив він. 

Нагадаємо, британська розвідка розповіла, як ЗСУ вдалося послабити позиції росіян у Криму.

Читайте провідні новини 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *