Фанати хорватського клубу влаштували потужний перфоманс на підтримку України – яскраві фото

Спорт

Уболівальники “Динамо” Загреб красиво підтримали українців під час матчу 24-го туру чемпіонату Хорватії проти “Рієки”, який відбувся в неділю, 25 лютого.

Ультрас хорватського клубу підготували до цього поєдинку спеціальний перформанс, присвячений другій річниці повномасштабного вторгнення РФ до України.

Вони розгорнули на трибунах великий банер із зображенням українського воїна, а над ним розмістили слова з пісні “Ой, у лузі червона калина”: “Марширують наші добровольці у кривавий тан. Визволяти братів-українців з московських кайдан”.

Крім того, під час матчу на стадіоні збирали пожертви до синьо-жовтих скриньок на купівлю та ремонт транспортних засобів для українських захисників, а також продавали футболки, всі кошти від реалізації яких буде спрямовано на допомогу Україні.

До слова, поєдинок завершився перемогою загребського клубу з рахунком 1:0.

Наразі “Динамо” Загреб (47 очок) посідає третє місце у чемпіонаті Хорватії, на три бали відстаючи від лідера “Рієки”, але маючи матч у запасі.

Нагадаємо, раніше фанати загребського “Динамо” підтримали полонених захисників “Азовсталі” та скандували гасло “Слава Україні!”

Читайте також:

УПЛ: розклад і результати матчів 18-го туру чемпіонату України з футболу, турнірна таблиця

“Реал” з мегасейвом Луніна вирвав перемогу над “Севільєю” та зміцнив лідерство в Ла Лізі (відео)

“Ліверпуль” в екстратаймах здолав “Челсі” з Мудриком та здобув Кубок англійської ліги (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *