ІТ-компанія харківського підприємця Слюсарєва увійшла до ТОП-100 найкращих аутсорсерів світу

Технологія

До переліку найкращих потрапила відома американська компанія з українськими інвестиціями Lucid Reality Labs.

За даними «Главкому», ключовим інвестором VR-стартапу – компанії Lucid Reality Labs є харківський підприємець Вадим Слюсарєв.

Lucid Reality Labs була заснована у  2016 році й сьогодні вважається провідною у сфері розробки імерсивних технологій. Мова про створення продуктів віртуальної реальності. 

Офіс стартапу розташований у штаті Флорида. Компанія активно залучає українських програмістів та інших ІТ-фахівців до своєї команди.

У 2021 році Lucid Reality Labs отримала відзнаку від European Technology Award в категорії «віртуальна реальність». 

За даними «Game is hard», Lucid Reality Labs на разі входить по переліку ключових глобальних виробників ринку віртуальної реальності разом з такими відомими компаніями, як WeeDesign, 4Experience, Exit Reality, Nomtek, The VOID LLC, Apzumi та HTC VIVE.

Рейтинг Global Outsourcing 100 визначає найкращих постачальників послуг і консультантів з усього світу та всієї індустрії аутсорсингу. Асоціація IAOP визначає компанії-лідерів за основними критеріями: відгуки клієнтів,  сертифікації та нагороди компанії, інноваційність рішень, проєкти корпоративної соціальної відповідальності. 

Окрім Lucid Reality Labs до рейтингу потопали ще й такі ІТ-компанії з українським корінням, як Intellias, Infopulse, Eleks, Sigma Software, N-iX, Intetics, Miratech, Svitla Systems, Innovecs та CHI Software. 

Харківський підприємець Вадим Слюсарєв став інвестором та співвласником VR-стартапу Lucid Reality Labs після того, як військова російська агресія в Україні зруйнувала його попередній основний бізнес – у сфері duty-free торгівлі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *