“Я вийшов на свободу”: Пашинський заявив, що за нього внесли заставу

Події

Екснардеп Сергій Пашинський повідомив 27 лютого, що за нього внесли заставу і він вийшов з СІЗО на волю. Екснардеп підозрюється в у незаконному привласненні та продажі нафтопродуктів.

Про це Пашинський написав у Мережі.

Політик повідомив, шо 27 лютого підприємства-члени Національної асоціації підприємств оборонної промисловості України внесли за нього повну заставу.

“Я вийшов на свободу. Я дуже вдячний за таку колосальну підтримку, але мені водночас дуже соромно, що кошти, які повинні були бути використані для виробництва зброї, використані на заставу для мене по фейкових звинуваченнях. Я відпрацюю кожну копійку і доб’юся повернення цих коштів”, – йдеться в заяві Пашинського.

Він вказав, що повертається до виконання своїх обов’язків.

Читайте провідні новини дня:

Екснардеп додав, що також подав заяву “про злочин щодо фальсифікації нібито моїх “розмов”.

Нагадаємо, 26 лютого Вищий антикорупційний суд взяв Пашинського під варту до 25 квітня з альтернативою застави у розмірі 272 млн грн.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Пашинського підозрюють у розкраданні мільярда – суд відправив його до СІЗО

В середині лютого правоохоронці оголосили Пашинському та його бізнес-партнерові підозру в незаконному привласненні конфіскованих державою нафтопродуктів, які призначалися для ЗСУ, і завдаванні державі майже 1 млрд грн збитків.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *