Важкохвора Катерина Тишкевич насмішила, як з чоловіком смаколики готувала

Гламур

Українська акторка Катерина Тишкевич поділилася рідкісним відео, як проводить дозвілля.

Так, у сторіз своєї сторінки в Instagram артистка розмістила короткі відео і показала, як вони з чоловіком, актором Валентином Томусяком разом готували печиво. Тишкевич розповіла, що мама поділилася з нею нескладним рецептом випічки, з якою Катерина не дуже товаришує.

“Я з випічкою не дуже. Але там наче нічого складного. Але треба було тісто загорнути в рулетики. Валік поруч побачив мій рулетик і запропонував мені трошки допомогти”, – розповіла акторка.

Водночас, аби фанати розуміли, про що мова, Катерина порівняла рулетики, які зробив її чоловік та рулетики, які зробила вона. Акторка самоіронічно посміялася з ситуації.

Окрім того, Катерина Тишкевич поділилася рецептом того самого печива, аби її прихильники спробували самостійно приготувати смаколик і поділитися враженнями.

У наступній сторіз акторка зізналася, що за два роки, поки лікувалася від тяжкої хвороби, дуже скучила за роботою, тож записала самопроби:

“Сьогодні записала перші самопроби за два роки. Голова поки не пройшла, але я дуже скучила за роботою і думаю, що невеликі проєкти зможу потягнути”, – повідомила Тишкевич.

Нагадаємо, тиждень тому українська акторка Катерина Тишкевич зізналася, як минає її лікування від рідкісної та тяжкої хвороби. Артистка наразі на зв’язку зі спеціалістами Техаського центру головного болю.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *