Військова допомога більше 5 млн грн – Оболонська РДА прозвітувала про результати роботи

Київ

Голова адміністрації Кирило Фесик розповів, що основні зусилля та бюджет було спрямовано на облаштування укриттів, забезпечення безперешкодного доступу до них, а також проведення тромодернізаційних заходові.

“Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація за усіма об'єктивними показниками входить в ТОП 3 найефективніших бюджетних розпорядників міста Києва. Цей показник визначається не лише серед інших районів міста Києва, але й враховуючи результати освоєння у 2023 році всіх інших головних бюджетних розпорядників міста Києва”, – зазначив голова РДА.

Також, велика кількість зусиль була спрямована на допомогу військовим. За словами Кирила Фесика силами колективів адміністрації, закладів освіти, соціально-орієнтованого бізнесу та активних громадян, всього було надано військової допомоги більше 5 млн грн.

Серед військових підрозділів якими опікується Оболонська адміністрація: 129 та 244 батальйони ТРО Оболонського району, ІІІ окрема штурмова бригада, 3-й Батальйон Свобода Бригади швидкого реагування «Рубіж» НГУ та 206 батальйон ТРО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *