Чемпіонство все ближче: “Інтер” знищив “Аталанту” та збільшив відрив на вершині Серії А (відео)

Спорт

“Інтер” на своєму полі розтрощив “Аталанту” в перенесеному матчі 21-го туру італійської Серії А. Поєдинок на стадіоні “Джузеппе Меацца” в Мілані завершився з рахунком 4:0.

Гості могли виходити вперед уже в дебюті зустрічі, але після перегляду відеоповтору (VAR) арбітр скасував гол Шарля де Кетеларе через гру рукою.

До перерви “нерадзуррі” забили двічі. На 26-й хвилині рахунок відкрив Маттео Дарміан, а в компенсований час відзначився Лаутаро Мартінес.

Зазначимо, що для аргентинського форварда це вже 23-й гол цього сезону Серії А. Він очолює перегони бомбардирів, випереджаючи найближчого переслідувача нападника “Ювентуса” Душана Влаховича на 8 м'ячів.

У другому таймі “Інтер” довів справу до розгрому. На 54-й хвилині Федеріко Дімарко добив м'яч у сітку після того, як воротар “Аталанти” Марко Карнесеккі відбив пенальті у виконанні Мартінеса.

А крапку в матчі на 71-й хвилині поставив Давіде Фраттезі, який за десять хвилин до цього вийшов на заміну. Асистував йому Алексіс Санчес, який також з'явився на полі у другому таймі.

Огляд матчу “Інтер” – “Аталанта”

Перемога дозволила “Інтеру” (69 очок) збільшити свій лідерський відрив у турнірній таблиці Серії А. Команда Сімоне Індзагі тепер випереджає “Ювентус”, який йде другим, на 12 балів.

“Аталанта” (46 пунктів) залишилася на п'ятому місці – від четвертої сходинки, яку посідає “Болонья”, команду з Бергамо відділяють два залікові бали.

У наступному турі “Інтер” 4 березня прийме “Дженоа” українського півзахисника Руслана Малиновського. Днем раніше “Аталанта” вдома зіграє з “Болоньєю”.

Читайте також:

“Ліверпуль” розгромив суперника та вийшов на “Манчестер Юнайтед” в 1/4 фіналу Кубка Англії (відео)

Гол Мудрика допоміг “Челсі” здобути складну перемогу та вийти до чвертьфіналу Кубка Англії (відео)

“Манчестер Сіті” з 5 голами Голанда та 4 асистами Де Брейне розніс “Лутон” у Кубку Англії (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *